В интервю по bTV в  Тази сутрин, Петро Порошенко заяви:  Поздравяваме

...
В интервю по bTV в  Тази сутрин, Петро Порошенко заяви:  Поздравяваме
Коментари Харесай

Петро Порошенко: Поздравяваме партия ГЕРБ и лично Бойко Борисов за помощта, която бе гласувана. Хубавите неща никога не са закъснели

В изявление по bTV в   " Тази заран ", Петро Порошенко съобщи: 
 
" Поздравяваме партия ГЕРБ и персонално Бойко Борисов за помощта, която бе гласувана. Хубавите неща в никакъв случай не са закъснели. Това не е единствено помощ за Украйна, а инвестиция във вашата и европейска сигурност. Бъдещето се взема решение в Украйна.
 
Това е решение в името на единството и ви благодарим от цялото си сърце. България към този момент е част от войната. Това, което прави Путин е против Европа, НАТО, а България е част от тях. В тази обстановка – не вярвайте на Путин и за тези, които разчитат на него – не се опасявайте от него.
 
Това е нов тип война. Никога не сме имали такава. Това е война на далекобойни ракети, на супер модерните дронове и безпилотните средства. И в тази обстановка най-важни са антидрон системи. В момента живеем в тежки условия. В Киев няма електричество, няма вода. И в тази обстановка се готвим за зимата.
 
Освен от оръжия се нуждаем от генератори и трансформатори, всичко, което ще възвърне енергийната ни система. Путин разчита България да е слабото място в Европа.
 
Нуждаем се от още наказания на газ, нефт, съветски артикули. В тази обстановка разгадавам на гласа на България в Европейски Съюз за още наказания. Успехът на украинската войска ни дава вяра ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР